Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja]Nowy Dział

Fabian

Czy jesteś za wporwadzeniem nowego działu?  

63 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem nowego dzia?u ?

• tak
      51
    • nie
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam propozycję aby założyć nowy dział na mpc mianowicie : Kupię/sprzedam/zamienię pkt 12 regulaminu brzmi :

12. Na mpcforum.pl obowiązuje zakaz sprzedaży/zamiany kont do gier.

ale mi chodzi tylko i wyłącznie o eq ... tzn za yangi np :

- Kupię riba +9 sr 15+ serwer 24 jestem w stanie dać 25kk (przykład!)

-Sprzedam fms +0 sr 50 serwer 1 za 100kk (przykład)

-Zamienie Jelonka +9 sr 15 za kozy +9 um 5%+

Chodzi mi głównie o takie lepsze itemki a nie np . wymienie medal za kk: ]

Prosze o glosowanie w ankiecie i pisanie postow

Opublikowano

Taki dzial masz na metin2.board.

A tutaj ludzie beda sciemniac ze cos maja wystawie np. Super Pro Elo Miecz Słonia +9 (chociaz jest tylko 1 w metinie ale ja akurat go mam ; ) ) <<<<Przykład kłamstwa.

A pozatym np. wystawi ktos riba+9 jakis noob napisze daje 54kk chociaz nie ma kasy i nie jest z tego serwa ; )

Wiec Jest na NIE.

chcesz taki temat idz na metin2.board Masz taki o kazdym serwie.

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

No i co z tego że dzieci będą oszukiwać to ich problem, ja jestem na tak bo przez taki dział można sobie nawet dobre EQ załatwić :)

Kurt Cobain [*]

Paul Gray [*]

" Who's the fuck is Justin Bieber ?! " - Ozzy Osbourne ;*

Mój kanał na YouTube :)

AnimeMt2 Wojownik Body 56 Lv + OFF

21b0mf7.jpg

Opublikowano

Ale zrozum to ,że taki dział i do tego na kazdy serwer (metin2.board) ....

Więc po co robic kolejna kopię Board ?

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Opublikowano

No dobra jak tam chcecie, żeby wam pomoc JESTEM NA TAK !

ale i tak dlugo ten dzial nie pociagnie. tzw. oszusci

kupujesz riba umawiasz sie i nie przychodzi ; )

Ale Okej.

Opublikowano

poco robić to co już jest. na board już to jest i się dobrze trzyma jest nadzorowane więc niema co się angażować dobrze by było gdyby jeszcze tego nigdzie nie było a tak to będzie PLAGIAT :D )

xd2ne.jpg

Opublikowano

ja jestem na tak poniewarz sam kiedys chcialem kupic ubranko dla ninji i dalem posta na boarda ale na boarda prawie nikt nie wchodzi a to forum to najslawniejsze forum o grach

Mój Temat

http://www.mpcforum.pl/topic/233868-artificialaiming-radar-v-27-wersja-17/

Pomogłem daj + to nie boli

Opublikowano

tez jestem za taki dzial zredukuje spam i bedzie mozna cos zawsze sprzedac

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

Opublikowano

Po co?

Chcesz coś kupić/sprzedać? To masz tu Market:

http://board.metin2.pl/index.php?page=Board&boardID=293

Wchodzi tam WIĘCEJ osób niż tu. Nie widzę potrzeby zaśmiecania MPC takim działem... Ja bym wolał handlować oficjalnie niż na forum z cziterami :P

Jedynie na boardzie nie można handlować kontami. Ale tu też nie można. No i są bugi przez które niebezpieczna jest wymiana kont. Tak więc nic to nie zmieni.

Można by rozważać handel na privach. Bo o ile większość polskich serwerów na swoje fora na których można handlować, o tyle zagraniczne... Po chińsku mało kto się dogada. Ale z drugiej strony mało kto na chińskich serwach chce handlować via forum.

__

Opublikowano

poco robić to co już jest. na board już to jest i się dobrze trzyma jest nadzorowane więc niema co się angażować dobrze by było gdyby jeszcze tego nigdzie nie było a tak to będzie PLAGIAT :D )

Board i board... Ja tam na board nigdy nie wchodziłem i wchodził nie będę... Od Metin2 to mam MPC a nie jakies tandetne board od zasranej firmy GF

Opublikowano

Na razie jest 26 głosów na tak i 8 na nie posty wskazują na TAK i ankieta też ale to za mało niech ankieta da do 50 głosów i jeszcze proszę o pisanie postów jeżeli będzie 50 postów na TAK to zrobię taki temat jeżeli na NIE to proszę o zamknięcie tematu i nawet o jego usunięcie . A co do oszustów ktoś napisze , że kupi nie przyjdzie zgłosić to w tym temacie i wtedy dana osoba nie będzie handlowała z tą osobą ... PROSZĘ PISAĆ POSTY I GŁOSOWAĆ W ANKIECIE !

Opublikowano

Według mnie powinien być taki dział. Byłoby mniej warnów ( za nieprzestrzeganie regulaminu ) :P no i mniej tematów w dziale Metin2 typu : Sprzedam woja 77lvl GG 997. Dla autora tematu leci + za podsunięcie tematu :)

Opublikowano

Ale co z tego że będzie np. 100 głosów na tak 1 na nie ?

Założyciel forum musi się zgodzić jeszcze.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Oczywiście że tak!

Miałem problem z kupieniem eq a tak wszystko będzie ułatwione

Opublikowano

Nie zgodzi się bo było by za dużo spamu.

Opublikowano

Od tego masz :

www.board.metin2.pl

Tam macie dział " Handel " i tam handlujcie, a nie zawracacie dupę moderatorom.

Jestem na NIE, bezsens :*

g0Tef.jpg

Opublikowano

Hola Hola! Na Nie dlaczego-

1. Mod miał by tam urwanie głowy oszuści itp

2. Na regulaminie całego mpc nie handlujemy - jak chcesz handlować won na boarda

3. Sugestie forum po 1 albo pogaduszki z nowym działem

4. Userzy mają tu G do powiedzenia jak mody/globale tego nie zaakceptują więc nie pal się na głosy ludzi nie mających mózgu...

5. W chuj tematów było o tym dziale w sugesti okolo 3/5 szukaj nie boli

100% na NIE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...